+31614665833 info@bellici.nl

Over

icons bellici 1

BEAUTY IS EEN LIFESTYLE EN VICE VERSA

 

Bellici is een salon aan huis en staat voor alles wat met beauty en lifestyle te maken heeft, omdat beauty een lifestyle is en vice versa.

Uiterlijke verzorging en een gezonde lifestyle zijn voor iedereen belangrijk en hieraan is ook steeds meer behoefte. Dat is ook terug te zien in het dagelijks leven waar men met drukte, hectiek en stress te maken heeft. Persoonlijk heb ik dat ook ervaren, want naast een carrière in het bedrijfsleven,  ben ik sinds januari 2016 mijn droom gaan volgen en ben mijn eigen beauty & lifestyle salon aan huis gestart!

Bellici ligt aan de rand van Den Haag, vlakbij het strand en de duinen van de kustplaats Kijkduin. De salon is gevestigd aan de Tannhäuserstraat 42 in Den Haag en ligt op de 2e verdieping in een mooie en lichte ruimte met stijlvol interieur. U kunt hier even helemaal tot rust komen in de ongedwongen, relaxte en bohemien sfeer. Daarbij kunt u ook volop genieten van de persoonlijke aandacht en krijgt u hoge service en professioneel advies.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik werk uitsluitend met kwalitatieve producten van exclusieve merken voor diverse beauty behandelingen: zoals gezichtsbehandelingen van DR Belter, Blink wimperextensions of een manicure met mooie gelakte nagels van Caption nailpolish en ManiQ gelpolish.

Wanneer u voor het eerst een bezoek brengt aan de salon wordt een afspraak met u gemaakt voor een intake. Dit geldt alleen voor alle gezichtsbehandelingen. Tijdens deze afspraak worden uw klantgegevens genoteerd en krijgt u een uitgebreide huidanalyse. Hierdoor kan ik u een verzorging op maat bieden die specifiek is afgestemd op uw wensen en wat uw huid nodig heeft. Verder krijgt u dan ook advies welke producten u het beste kunt gebruiken.

Meer informatie kunt u vinden op deze site. Daarnaast kunt u ook de pagina’s bekijken en volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Bent u benieuwd hoe het is om een beauty behandeling te ervaren bij Bellici? Kom dan gerust langs!

U bent van harte welkom.♥

Suzanne Kalkhoven

IMG_5294