+31614665833 info@bellici.nl

Test

Test

Test

2b5f0d0d4e1fe2d061258505b9a44b6eMijn naam is Suzanne Kalkhoven, eigenaresse van Bellici beauty & lifestyle salon. Op mijn blog vind je elke dag nieuwe artikelen over beauty, fashion, food, lifestyle of interieur. Kijk lekker rond, neem er een kopje thee bij en enjoy!
Voor ads, giveaways of andere leuke samenwerkingen kun je contact opnemen via suzanne@bellici.nl

Waarom naar de Schoonheidsspecialiste?

We hebben maar een huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij anderen. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerde voeding, warmteverschillen, zonlicht, medicatie, autogassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid. Ook hormoonschommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak. Je kunt er dan ook niet niet jong genoeg mee beginnen om de huid dagelijks goed te verzorgen. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste kan daarbij een goede uitkomst bieden!

Ieder mens is anders en zo is elke huid ook anders. Daarom wordt tijdens het eerste bezoek eerst een huidanalyse gedaan. Tijdens deze huidanalyse kijk ik naar uw huidtype en stem ik de behandeling en verder advies daarop af.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuisgebruik van de producten. De producten die ik in de salon gebruik zijn geheel op elkaar aangepast om zo een optimaal resultaat te behalen. U bepaalt ten alle tijden hoe ver u hierin wilt gaan. Het advies voor een dagelijkse verzorging is in ieder geval een goede reiniging en een dag- en nachtcreme.